EFFSEC Effective Security

Profiel van EFFSEC Effective Security

Contact gegevens:
Rozemond 12
2636 JK Schipluiden
06-45658181 http://www.effsec.nl

EFFSEC effective security is gespecialiseerd in het vertalen en implementeren van het bedrijfs informatie beveiligings beleid naar  technische en procesmatige oplossingen voor uw ICT beveiliging. Efficientie, eenvoudigheid, werkbaarheid en kostenbeheersing staan hierbij voorop.
 

Door een integrale aanpak en internationale ervaring kijken wij naar de risico’s die het bedrijf loopt, het bedrijfs beleid, normen en regelgeving. Met deze informatie worden de juiste oplossingen voor de technische systemen en aanpassingen in de processen rondom de informatie systemen voorgesteld en uitgevoerd.

Kortom, door ervoor te zorgen dat IT beveiligings maatregelen efficient, simpel en werkbaar zijn, kan informatie beveiliging een meerwaarde in plaats van een noodzakelijk kwaad zijn. 

EFFSEC effective security heeft onder andere ervaring bij
KPN, ING, PGGM, Defensie, Philips, Saint-Gobain.

Producten en diensten van EFFSEC Effective Security

Security ontwerp

Dienst : Consultancy , Security.
Wat zijn de beste en meest efficiënte beveiligingsmaatregelen om de risico’s die uw informatie loopt op te lossen. Wij adviseren, ontwerpen en implementeren beveiligingsoplossingen. Dit kan zowel organisatorische, technisch of een combinatie hiervan zijn. Tevens zorgen wij dat deze voldoen aan de relevante standaarden en wetgevingen, zoals ISO27000 en PCI DSS.

Trefwoorden: security

Technische risico analyse

Dienst : Consultancy , Security.
Wat zijn de risico’s waaraan uw informatie zijn blootgesteld? Wij onderzoeken en analyseren uw informatie systemen welke maatregelen wel of niet genomen zijn en geven u inzicht in welke risico’s er zijn en wat de meeste effectieve oplossingen zijn.

Trefwoorden: security

Security implementatie

Dienst : Consultancy , Security.
Wij implementeren technische en organisatorische maatregelen om uw informatie beter te beschermen voor misbruik. Hierbij zorgen we ervoor dat deze oplossingen voldoen aan de relevante standaarden en wetgevingen, zoals ISO27000 en PCI DSS

Trefwoorden: security


Zou je meer willen weten? Bezoek dan de website van EFFSEC Effective Security