Legaltree

Profiel van Legaltree

Contact gegevens:
Rapenburg 83
2311 GK Leiden
070 – 215 92 21 http://www.legaltree.nl/

"Quality is personal. Legaltree is een uniek advocatenkantoor met uitmuntende, ervaren advocaten én een inspirerende cliëntgerichte visie. Op basis van inspirerend en persoonlijk contact met cliënten werken we (kosten)efficiënt toe naar de beste oplossing. Wij werken daarbij individueel en in teamverband. Alle advocaten bij Legaltree zijn partner, u heeft altijd één partner als centraal aanspreekpunt."

"Wij bieden expertise op o.a. de volgende rechtsgebieden: aanbestedingsrecht, aansprakelijkheidsrecht, arbeidsrecht, bouw- en vastgoed, contractenrecht, IE en reclame, insolventie en herstructurering, ICT-recht, mededingingsrecht, fusies en overnames, vennootschapsrecht."

Producten en diensten van Legaltree

Juridisch advies

Dienst : Consultancy.
Quality is personal. Legaltree is een uniek advocatenkantoor met uitmuntende, ervaren advocaten én een inspirerende cliëntgerichte visie. Op basis van inspirerend en persoonlijk contact met cliënten werken we (kosten)efficiënt toe naar de beste oplossing. Wij werken daarbij individueel en in teamverband. Alle advocaten bij Legaltree zijn partner, u heeft altijd één partner als centraal aanspreekpunt.

Wij bieden expertise op o.a. de volgende rechtsgebieden: aanbestedingsrecht, aansprakelijkheidsrecht, arbeidsrecht, bouw- en vastgoed, contractenrecht, IE en reclame, insolventie en herstructurering, ICT-recht, mededingingsrecht, fusies en overnames, vennootschapsrecht.

Trefwoorden: juridisch advies


Zou je meer willen weten? Bezoek dan de website van Legaltree