Mesman Communicatie en Advies

Profiel van Mesman Communicatie en Advies

Contact gegevens:
Vlinderweg 2
2623 AX Delft
085 – 04 40 345 http://www.mesmancom.nl

Mesman Communicatie en Advies is een full service communicatiebureau in Delft.

Op ICT-gebied leveren wij responsive WordPress websites op maat, tegen aantrekkelijke tarieven. Tevens verzorgen wij de hosting en het content management. We zijn bedreven in het optimaliseren van oudere websites voor gebruik op mobiele apparaten, zoals smartphones en tablets. We schrijven wervende teksten voor klanten. Eigenaar Max Mesman is van huis uit redacteur en journalist.

‘Zoekt u een totaaloplossing voor uw (digitale) communicatie met uw klanten? Bij Mesman Communicatie en Advies vindt u alles onder één dak. Hoge kwaliteit tegen aantrekkelijke tarieven.’

Producten en diensten van Mesman Communicatie en Advies

Optimaliseren van bestaande (verouderde) websites

Product : Design.
Grote schoonmaak van bestaande content en uitstraling, geschikt maken van de website voor mobiel internet, smartphone en tablets.

Trefwoorden: webredactie, website

Nieuwe responsive WordPress website

Product : Design , Web en Mobile.
Nieuwbouw website op basis van huisstijl, eventueel vernieuwen huisstijl, design en content management (eventueel in combinatie met drukwerk in dezelfde huisstijl, zoals folders, flyers, visitekaartjes).

Advies digitale communicatie

Dienst : Web en Mobile.
Advies over / uitvoering van de digitale presentatie van uw bedrijf, zoals uw website, social media, zoekmachineoptimalisatie, het voeren van campagnes en e-mail marketing.

Trefwoorden: marketing, webmarketing


Zou je meer willen weten? Bezoek dan de website van Mesman Communicatie en Advies