Plaxis bv

Profiel van Plaxis bv

Contact gegevens:
Computerlaan 14
Delft
(0)15 2517 720 http://www.plaxis.nl/

Plaxis is een toonaangevend geotechnisch softwarebedrijf. Wij bieden diensten en software aan voor het analyseren en bouwen van geotechnische modellen. Onze software wordt wereldwijd gebruikt binnen de geotechniek, offshore, tunnel- en mijnbouw. Binnen deze markten leveren wij ook cursussen, op maat gemaakte trainingen en advies aan.

Producten en diensten van Plaxis bv

Software voor geo-engineering professionals

Dienst : GIS , Bedrijfssoftware.
PLAXIS 2D stelt geo-engineering professionals in staat om tweedimensionale analyses te maken van de deformatie, spanningen en stabiliteit binnen de geotechniek. Verder zijn er mogelijkheden voor dynamische analyses, grondwater- en temperatuurstroming berekeningen.

Software voor 3D geo-engineering

Dienst : GIS , Bedrijfssoftware.
PLAXIS 3D stelt geo-engineering professionals in staat om driedimensionale analyses te maken van de deformatie, spanningen en stabiliteit binnen de geotechniek. Verder zijn er mogelijkheden voor dynamische analyses en grondwaterstroming berekeningen.

Cursussen en ondersteuning voor geotechnische software

Dienst : GIS , Consultancy.
PLAXIS Expert Services biedt op maat gemaakte trainingen en geavanceerde productondersteuning aan op het gebied van geotechniek. Daarnaast biedt Expert Services de mogelijkheid om klanten te helpen met het maken van complexe geotechnische modellen.

Cursussen voor geotechnische software

Dienst : GIS , Opleiding.
PLAXIS Academy biedt cursussen en workshops aan in het gebruik van PLAXIS software voor praktische toepassingen en de theoretische achtergrond van de eindige elementen methode.

Zou je meer willen weten? Bezoek dan de website van Plaxis bv