Jamla Advies

Profiel van Jamla Advies

Contact gegevens:
Oude Leedeweg 92 92
2641 SH Delfgauw
06-55362062 http://jamla.nl

Na mijn studie bedrijfskunde en meer dan twintig jaar ondernemen, coachen en investeren ben ik allround en streetwise in alle aspecten van het MKB. Deze ervaring stel ik graag beschikbaar voor anderen.

Ik bied uitkomst bij problemen of kansen die niet mogen worden genegeerd, bijvoorbeeld: de verkopen gaat niet zoals gewenst; hoe pak ik een terugkerend liquiditeitsprobleem aan?; het meerwerk wordt onvoldoende betaald; er is een nieuw idee, kan dat naar de markt?; zijn er stekeligheden met personeel of spanning tussen de compagnons?; moet ik een fusiepartner zoeken?; is er vervanging nodig bij sabbatical of ziekte? ......om er maar een paar te noemen. Ik maak korte en krachtige plannen die niet in de la verdwijnen en ik help mee met de uitvoering.

Mijn achtergrond is bedrijfskundig en ik was innovatief ondernemer: in 1993 heb ik aan de wieg gestaan van 3D-visualisatie in ons land. Toen kon je nog amper een kubus op het beeldscherm laten ronddraaien. Ik heb mij sindsdien bekwaamd in de visuele ondersteuning bij grote bouwkundige visualisatievraagstukken (havens, rijkswegen, spoorlijnen) en visualisatie voor simulaties voor trainingen, geografische visualisaties, gegevens inzichtelijk 3D visualiseren etc.. Ik kan van waarde zijn bij vraagstukken over 3D-visualisatie.

Aarzel niet om vrijblijvend contact met mij op te nemen! - Giel Swager.

Producten en diensten van Jamla Advies

Openen van de markten voor nieuwe software (BtoB)

Dienst : Business development.
Begeleiding bij zoeken en binden van launching customers, opzet afspraken en referentie opbouwen, vertalen van resultaten in openen van de markt. Specifiek veel ervaring met innovatieve software voor overheid en grootbedrijf (opgedaan op snijvlak van 3D-visualisatie/computer graphics/geo-informatie/voorlichting/inspraak).

Begeleiding van functionele ontwikkelingsvereisten software

Dienst : Consultancy.
Vanuit autonome en ervaren blik bewaken/begeleiden van de vertaling van klantspecificaties naar functionele ontwerpen. Specifiek veel ervaring met innovatieve software voor overheid en grootbedrijf.

Opzet/beoordelen businessplannen, fondsen werven bij o.a. investeerders

Dienst : Business development.
Begeleiden van gehele proces van businessplan, financiële vertaling, bepaling financieringsbehoefte (vreemd vermogen/eigen vermogen/subsidies), scouten van business angels/venture capital/regionale ontwikkelingsmaatschappijen. Uitwerken van proposities/pitches, beoordeling voorstellen etc.

Strategische ondersteuning MKB bedrijfsvoering

Dienst : Consultancy.
Uitkomst bieden bij problemen of kansen die niet mogen worden genegeerd, bijvoorbeeld: de verkopen gaat niet zoals gewenst; hoe pak ik een terugkerend liquiditeitsprobleem aan?; het meerwerk wordt onvoldoende betaald; er is een nieuw idee, kan dat naar de markt?; er zijn stekeligheden met personeel of spanning tussen de compagnons; moet ik een fusiepartner zoeken?...om er maar een paar te noemen.

Interim directie MKB

Dienst : Detachering.
Vervangen of begeleiden van MKB-directieleden/eigenaren bij sabbatical/ziekte etc.

Trefwoorden: interim management


Zou je meer willen weten? Bezoek dan de website van Jamla Advies