Startbyte

Profiel van Startbyte

Contact gegevens:
Jeltje de Bosch Kemperpad 143
1054 PJ Amsterdam
020 845 76 76 http://www.startbyte.nl

De manier waarop we werken gaat in de komende jaren enorm veranderen door nieuwe technologie. Zo zijn we niet langer gebonden aan een vaste werkplek om essentiële bedrijfsinformatie te kunnen benaderen. Wij kunnen u helpen met de beveiliging die uw data nodig hebben bij die nieuwe manier van werken.

Daarbij maken wij gebruik van nieuwe veiligheidsproducten en -oplossingen, denk bijvoorbeeld aan encryptie, authenticatiesleutel, vergaande bescherming tegen virussen en spyware. U kunt dan aan het werk zonder u zorgen te maken over ongewenste risico’s op dataverlies.

De wetgeving betreffende het datalekken is per 1 januari aangescherpt, een teken te meer dat ook de overheid daarin een belangrijk probleem onderkent. Het is voor u meer dan ooit essenstieel om uw bedrijfsgegevens te beschermen tegen verlies en diefstal.

Voor Startbyte is het belangrijk om te streven naar awareness van de waarde van uw DATA en de noodzaak om die goed beveiligen. Bovendien beschikken wij over veel kennis op het gebied van werkplek- en applicatiebeheer.

STARTBYTE helpt ook startende bedrijven met het zetten van de eerste veilige onmisbare ICT stappen.

U kunt met alle ICT vragen bij ons terecht voor een vast bedrag per maand.

Producten en diensten van Startbyte

Er zijn geen items.


Zou je meer willen weten? Bezoek dan de website van Startbyte