Ugly Duck Ventures

Profiel van Ugly Duck Ventures

Contact gegevens:
Delftechpark 26
2628 XH Delft
0152600409 http://udventures.nl

Ugly Duck Ventures (UDV) helpt bedrijven met het ontwikkelen en naar de markt brengen van innovaties die om diverse redenen geen aandacht kunnen krijgen van de organisatie zelf. Vaak gaat het om innovaties die non-core worden beschouwd of net buiten de prioriteiten van het bedrijf vallen – de “lelijke eendjes”. De business developers en business angels van UDV pakken graag deze innovaties op om daar voor onze klanten een succes van te maken. We veranderen de lelijke eendjes in mooie zwanen naar analogie van het bekende sprookje van Anderson. UDV zet innovaties om in succesvolle proposities waarbij we de marktintroductie verzorgen en eventueel ook de benodigde investeringen organiseren. Ook creëren we regelmatig nieuwe ventures. UDV werkt voor grote multinationals, vooraanstaande kennisinstituten en innovatieve MKB ondernemingen.

Producten en diensten van Ugly Duck Ventures

Innovaties succesvol in de markt zetten

Dienst : Business development.
Onze business developers en business angels helpen graag bij het naar de markt brengen van technologische innovaties. We worden door grote multinationals met name ingezet op innovaties met grote business potentie die net buiten hun core business vallen. Kleinere bedrijven helpen we met het ontwikkelen en uitvoeren van een effectieve go-to-market strategie waarbij ook de financieringsaspecten door ons worden opgepakt.

Implementatie agile software / applicatie ontwikkeling

Dienst : Consultancy , Software ontwikkeling.
Onze business developers met ruime ervaring in de ontwikkeling van IT toepassingen, kunnen IT bedrijven helpen hun software ontwikkeling meer agile te krijgen door met name het vinden en betrekken van potentiele klanten.

Zou je meer willen weten? Bezoek dan de website van Ugly Duck Ventures