Peppered

Profiel van Peppered

Contact gegevens:
Papenstraat 5
2611 JB Delft
015-2150390 http://www.peppered.nl/

Peppered heeft als doel webmarketing naar het hoogste niveau te tillen en te houden en heeft daar een eenvoudige maar doeltreffende oplossing voor ontwikkeld: Blocks. 

Blocks is een collectief ontwikkeld modulair webmarketing platform dat niet als product, maar als dienst wordt aangeboden. Het integreert websites, nieuwsbrieftoepassingen, narrowcasting, CRM, SEO, bannering, mobile, etc. in één eenvoudige oplossing.

Blocks biedt het vertrouwen van een state-of-the-art webtoepassing, die met voorsprong de meest geavanceerde online oplossingen in zich heeft. Het Blocks collectief bestaat uit momenteel meer dan 50 culturele instellingen, waaronder vooral concertgebouwen, schouwburgen, cultureel centra en filmhuizen, in binnen- en buitenland.'

Producten en diensten van Peppered

Webmarketing

Dienst : Bedrijfssoftware , Web en Mobile.
Peppered heeft als doel webmarketing naar het hoogste niveau te tillen en te houden, en heeft daar een eenvoudige maar doeltreffende oplossing voor ontwikkeld: Blocks. Blocks is een collectief ontwikkeld modulair webmarketing platform dat niet als product, maar als dienst wordt aangeboden. Het integreert websites, nieuwsbrieftoepassingen, narrowcasting, CRM, SEO, bannering, mobile, etc. in één eenvoudige oplossing. Blocks biedt het vertrouwen van een state-of-the-art webtoepassing, die met voorsprong de meest geavanceerde online oplossingen in zich heeft. Het Blocks collectief bestaat uit momenteel meer dan 50 culturele instellingen, waaronder vooral concertgebouwen, schouwburgen, cultureel centra en filmhuizen, in binnen- en buitenland.

Trefwoorden: webmarketing


Zou je meer willen weten? Bezoek dan de website van Peppered