Q-RY Solutions

Profiel van Q-RY Solutions

Contact gegevens:
Gouderaksedijk 51
2808 NC Gouda
015-2564035 http://www.q-ry.nl

Q-RY Solutions is een technische organisatie die gespecialiseerd is op het gebied van technische support en consultancy op database management systemen (DBMS) in netwerkomgevingen. Q-RY Solutions biedt schaalbare oplossingen: van single-user of stand alone tot multi-user (internet-) omgevingen waarbij de gebruikers wereldwijd verspreid op hetzelfde moment gebruik willen maken van informatie uit één of meerdere databases. Hierbij kan gedacht worden aan onder andere Oracle, InterBase, MS SQL, Informix, Sybase en natuurlijk Pervasive.SQL.

Duidelijk zal zijn, dat Q-RY Solutions haar specialisme niet kan beoefenen zonder diepgaande kennis van de diverse systeem platforms, LAN, WAN en Internet; kortom de omgevingen waarbinnen een DBMS functioneert. Dat neemt niet weg dat ook wij, zoals alle andere collega IT bedrijven, in het belang van de relatie in voorkomende gevallen gebruik maken van de meer gespecialiseerde kennis van een partner. Q-RY Solutions onderhoudt, behalve met haar leveranciers, nauwe banden met een select groepje specialisten. Hierdoor kan het niveau van de oplossingen worden gegarandeerd.

Q-RY Solutions levert technische consultancy en technische support in de breedste zin van het woord. Remote en on-site support alsmede trainingen worden door Q-RY Solutions verzorgd. Daarnaast ontwikkelt Q-RY Solutions, als aanvulling op de technische support, of als aanvulling op bestaande systemen of applicaties, maatwerk software. Met name integratie van data en databases van op Internet gebaseerde applicaties is één van onze specialismes.

Q-RY Solutions is naast International Pervasive Software Distributor en Pervasive Software Competence Center, ook het enige Authorized Pervasive Training Center van Pervasive Software Inc. (de ontwikkelaars van Btrieve/Pervasive.SQL 2000) in Europa. Q-RY Solutions is volledig gecertificeerd om trainingen te verzorgen op het gebied van Pervasive Service & Support en Development. Q-RY Solutions verzorgt zowel introduktietrainingen als trainingen voor ervaren ontwikkelaars en gebruikers.

Producten en diensten van Q-RY Solutions

Er zijn geen items.


Zou je meer willen weten? Bezoek dan de website van Q-RY Solutions