Tahzoo

Profiel van Tahzoo

Contact gegevens:
Delftechpark 37j
2628 XJ Delft
(0)88 268 2500 http://www.tahzoo.com

Tahzoo is een Enterprise Digital Agency waar strategie, creatie, technologie en content naadloos in elkaar overgaan. Tahzoo helpt haar klanten met het realiseren van de beste customer experiences (CX). Door innovatief denken te koppelen aan de beschikbare techniek, bieden wij onze klanten alles wat nodig is voor relevante en persoonlijke ervaringen van klanten.  

Door de diepgaande kennis van Tahzoo met content- en marketingsystemen (w.o. SDL, Sitecore, ADAM, Hippo en IBM) laten we deze naadloos op elkaar of op andere systemen aansluiten. Onze marketing techneuten zorgen ervoor dat uw marketingwensen worden omgezet naar succesvolle en betaalbare multi-channel oplossingen.

Producten en diensten van Tahzoo

Enterprise Digital Agency

Dienst : Big data , Web en Mobile.
Tahzoo helpt haar klanten met het realiseren van de beste customer experience (CX). Door innovatief denken te koppelen aan de beschikbare techniek, bieden wij onze klanten alles wat nodig is voor relevante en persoonlijke ervaringen van klanten. Tahzoo ontwikkelt, implementeert en integreert de gevonden oplossingen inclusief Web Content Management (WCM), Digital Asset Management (DAM), Customer Relationship Marketing (CRM), Marketing Automation and eCommerce.

Zou je meer willen weten? Bezoek dan de website van Tahzoo