SMT

Profiel van SMT

Contact gegevens:
Herenwaard 185
2716 XV Zoetermeer
653915160 http://www.smtware.com

SMT is een specialist op het gebied van Enterprise Management Software met als missie het optimaliseren en vereenvoudigen van de ICT beheeromgeving van haar klanten. SMT werkt al sinds de oprichting in 1997 voor grote ondernemingen en overheidsorganisaties met zeer complexe ICT-infrastructuren.

Wij bieden hen de technologie die mensen en processen optimaal ondersteunt in het managen van zakelijke end-to-end ICT-diensten én van alle veranderingen die daar voortdurend voor nodig zijn. Dit doen we door schaalbare, betrouwbare en veilige oplossingen te bieden:

  • met breed geaccepteerde standaards in methodiek en techniek voor een optimale inpassing in uw organisatie;
  • met ‘best of breed’ tools voor bewezen functionaliteit, snelle inzetbaarheid en toekomstvastheid;
  • met gespecialiseerde, toegewijde medewerkers die door continue bijscholing in alle relevante trends voorop kunnen blijven lopen;
  • met een complete dienstverlening: van denkwerk tot uitvoering, inclusief support op afstand of op locatie.

Het resultaat: transparante systemen met de hoogst mogelijke beschikbaarheid en prestaties tegen zo laag mogelijke operationele kosten.

Kernwaarde

De vier kernwaarden van SMT fungeren als leidraad bij al haar activiteiten. De waarden geven richting aan het beleid en zijn bepalend voor de bedrijfscultuur en identiteit. Ze maken duidelijk waar we voor staan en dienen als toetssteen voor ons dagelijks handelen. De kernwaarden zijn:

  • Passie. Wij hebben passie voor ons vak en stralen dit uit. Door zich in te leven in de wensen en behoeften van de klant, uiten onze medewerkers bovendien hun persoonlijke betrokkenheid. Dit zorgt voor betere resultaten en een prettige samenwerking.
  • Kwaliteit. Wij streven naar een hoge kwaliteit van al onze activiteiten en leveren diensten en producten zo effectief en efficiënt mogelijk. Dit resulteert in een oplevering conform afspraak, wat leidt tot voldoening bij de klant en onszelf.
  • Toegevoegde waarde. We hebben een solide professionele achtergrond en streven naar de beste oplossingen voor de behoeften van de klant. Onze medewerkers focussen op permanente ontwikkeling en professionele verbetering. Dit maakt ons werk uitdagend en leidt tot een goed gevoel bij de klant over de gedane investering.
  • Continuïteit. SMT voert sinds de oprichting in 1997 een efficiënte bedrijfsvoering die zorgt voor continuïteit en groei van het bedrijf. Daarnaast hechten we veel waarde aan de relatie met onze klanten en medewerkers. Dit uit zich in de langdurige samenwerkingen met veel van onze klanten, wat zorgt voor zekerheid voor zowel de opdrachtgevers als onszelf.

Producten en diensten van SMT

Er zijn geen items.


Zou je meer willen weten? Bezoek dan de website van SMT