TU Delft - SSC-ICT

Profiel van TU Delft - SSC-ICT

Contact gegevens:
Landbergstraat 15
2628 CE Delft
015-2782935 http://www.ssc-ict.tudelft.nl/

Professionaliteit, wat is dat eigenlijk? Veel organisaties zijn bezig met het maken van een professionaliteitslag. Men wil professioneler werken. Wij als SSC ICT van de TU Delft ook. Maar wat bedoelen we daar precies mee? En wat schiet u daar als medewerker of student van de TU Delft mee op?

Juiste dingen op een goede manier goed doen

Professionaliteit gaat erom de juiste dingen op de goede manier goed te doen. Dat vereist kennis, vaardigheden, inzicht en een scherp beeld van wat je klanten -u dus- willen. Het vereist ook competenties als ervaring, handigheid, georganiseerd zijn en planning. Het zoeken van samenwerking, weten wat je verantwoordelijkheden zijn en daarvoor staan. Ook duidelijkheid naar u als medewerker of student is van groot belang. Wat mag u verwachten van het SSC ICT, maar vooral ook wat mag u niet verwachten.

Werkprocessen structureren

Voor ons als SSC ICT komt dit alles er op neer dat wij professionaliseren door onze werkprocessen te structureren, te standaardiseren en voortdurend te verbeteren zodat we op een zo efficiƫnt mogelijke, snelle en effectieve manier voor u ICT voorzieningen kunnen ontwikkelen en beheren, en innovatieve projecten voor onderwijs en onderzoek kunnen realiseren.

Producten- en Dienstencatalogus

Het tastbare resultaat van onze professionaliteitslag is een nieuwe digitale Producten- en Dienstencatalogus. Samengesteld door u en onze medewerkers, voor u. Om u op een heldere en overzichtelijke manier inzicht te geven in de producten en diensten die het SSC ICT u biedt. Graag nodig ik u uit een kijkje te nemen in de PDC. Mocht u behoefte hebben om hierover met mij van gedachten te wisselen dan kunt u contact opnemen middels een e-mail aan vraag het de directeur

Producten en diensten van TU Delft - SSC-ICT

Er zijn geen items.


Zou je meer willen weten? Bezoek dan de website van TU Delft - SSC-ICT