EsperantoXL

Profiel van EsperantoXL

Contact gegevens:
Rijnzathe 30
3454 PV De Meern
06-45218910 http://www.esperantoxl.nl

EsperantoXL is het IT bedrijf op het gebied van Enterprise Mobility en IT Business Automation. Wij zorgen ervoor dat IT systemen dezelfde taal spreken zodat kritische bedrijfsprocessen ongehinderd binnen en buiten de organisatie met elkaar kunnen samenwerken. Van het ene mobiele device naar het andere, of van een legacy systeem naar een nieuw systeem. Altijd met als uitgangspunt; precies leveren wat onze klanten nodig hebben.

EsperantoXL werkt voor de top van het Nederlandse en buitenlandse bedrijfsleven. Onze vaardigheden als systeem integrator zijn daarbij van cruciaal belang omdat we altijd kijken hoe oplossingen voor complexe problemen het beste passen in het bestaande ICT landschap. De primaire markten waar wij ons op richten zijn Openbaar Vervoer, Logistiek en Finance. Wij helpen bedrijven bij het optimaliseren van de stroom van mensen, goederen en geld.

Producten en diensten van EsperantoXL

Enterprise mobility

Dienst : Web en Mobile.
Al meer dan 10 jaar richt EsperantoXL zich op het ontwerpen, ontwikkelen en integreren van software die uw mobiele medewerkers helpen bij het uitvoeren van bedrijfskritische werkzaamheden. We begrijpen wat belangrijk is als het gaat om mobiele apps voor bedrijven.

EsperantoXL reduceert complexiteit en weet:

Hoe mobiele apps te integreren in bestaande IT omgevingen;
De mogelijkheden van nieuwe technologieën bij te houden en toe te passen.
Hoe een mobiele medewerker zo efficiënt mogelijk kan werken.

We hebben veel hands-on ervaring met grote mobiele platformen, wij helpen organisaties bij het implementeren van technologieën die geschikt zijn voor bedrijven, en maken deze passend als een handschoen van hoge kwaliteit.

Trefwoorden: software integratie

Integratie software voor OV-Chipkaart diensten

Product : Bedrijfssoftware.
De TicketingXL software is eenvoudig in te zetten voor diensten waarin de OV-chipkaart een rol speelt. TicketingXL is gecertificeerd door Trans Link Systems, wat een vereiste is voor systemen die in de OV Chipkaart omgeving operationeel zijn. Voor onze partners heeft het inzetten van TicketingXL als voordeel dat er niet geïnvesteerd hoeft te worden in diepgaande kennis over het OV-Chipkaart eco-systeem.

Apps op mobiele en vaste apparatuur kunnen met onze TicketingXL software informatie lezen van en schrijven van naar een OV-chipkaart. Dit omvat onder andere het reissaldo, reisproducten (kortingen, promoties etc) en of er is ingechecked op een geldig product. Aanvullend kan TicketingXL als bouwsteen worden gebruikt om aanvullende mobile payment applicaties rondom de OV-chipkaart te ontwikkelen op het gebied van retail(eten & drinken op stations) tot park & ride en loyalty programma’s.

Trefwoorden: software

Registratie app voor mobiel

Product : Software ontwikkeling , Web en Mobile.
ReporterXL maakt het invoeren van gegevens op mobiele telefoons en smartphones een fluitje van een cent. Het is eenvoudig in gebruik, er is geen gebruikerstraining benodigd en draait bovendien op alle platformen. De belangrijkste functionaliteiten zijn:

Samenstellen van digitale formulieren
Verschillende invoermogelijkheden (meerkeuze, checklist, ranking, commentaar,
foto’s QR codes, geluid OCR en meer);
Publiceren van vragenlijsten aan medewerkers in de buitendienst
Webportaal waarin gegevens worden verzameld
Export van registraties naar excel
Eenvoudig koppelbaar met backoffice systemen

Trefwoorden: software

Modulair route optimalisatie product

Dienst : GIS , Web en Mobile.
RoutiGo is een modulair route optimalisatie product voor medewerkers in de buitendienst. Het helpt bij het plannen, rijden en traceren van routes maar ook bij het registreren van het werk onderweg. RoutiGo biedt de planner meer controle zodat uw medewerkers sneller op de juiste locatie het werk eenvoudiger kunnen uitvoeren met minder fouten. Met RoutiGo routeoptimalisatie wordt gemiddeld een besparing van 20% in kilometers gerealiseerd. RoutiGo is geschikt voor bedrijven in verschillende branches waarvan medewerkers meerdere locaties per dag bezoeken.

Trefwoorden: software

Vermindering van administratieve taken voor intercedenten

Dienst : Bedrijfssoftware , Web en Mobile.
Flex@lly is de nieuwe mobiele app die het dagelijkse werk van een flexwerker eenvoudiger en leuker maakt. Flex@lly is zowel een virtuele persoonlijke assistent als een middel om de communicatie te versterken tussen flexwerkers en intercedenten.

Flex@lly helpt flexwerkers bij het doen van administratieve werkzaamheden. Ze hebben direct inzicht in salarisbetalingen, contracten, het aantal vakantiedagen en het opgebouwde vakantiegeld. Intercedenten zijn normaliter een groot deel van de dag bezig met het beantwoorden van vragen over deze onderwerpen. Flex@lly neemt dit routinewerk weg bij de intercedenten zodat zij extra tijd kunnen besteden aan de persoonlijke groei van flexwerkers.

Trefwoorden: software


Zou je meer willen weten? Bezoek dan de website van EsperantoXL