Insyde

Profiel van Insyde

Contact gegevens:
Phoenixstraat 60
2611 AM Delft
015-2568262 http://www.insyde.nl

Insyde Webdesign ontwerpt en bouwt sinds 1999 online platforms, websites en online tools op maat voor startups, ondernemers, overheid en enterprise organisaties. Op basis van ons custom CMS – de Webmagiër – hebben wij al meer dan 300 projecten voor zeer uiteenlopende klanten gerealiseerd. 

Wij geloven in de kracht van een goede relatie met onze klanten. Met de continu groeiende mogelijkheden van het internet veranderen ook de wensen van bezoekers. In goede samenspraak met onze klanten geven we strategische invulling aan deze wensen en mogelijkheden. 

Heb je een idee voor een nieuw platform? Wil jij jezelf online onderscheiden van de concurrentie? Kom langs voor een kop koffie en we bespreken de mogelijkheden!

Producten en diensten van Insyde

Maatwerk webdesign

Dienst : Web en Mobile , Software ontwikkeling.
Met ons custom CMS – de Webmagiër – als basis, ontwikkelen wij online platforms, websites en andere online tools op maat voor startups, ondernemers, overheid en enterprise organisaties.

Trefwoorden: cms, maatwerksoftware

Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Dienst : Web en Mobile.
Onze Google Qualified professionals analyseren jouw website en die van je concurrenten, adviseren je over verbeterpunten, ondersteunen je in het doorvoeren hiervan en monitoren de invloed van deze aanpassingen.

E-learning en online quiz creation

Dienst : Opleiding , Software ontwikkeling.
Met onze online quiz creator maak je in een handomdraai een leuke, leerzame quiz, assessment of examen. Je nodigt eenvoudig vrienden, collega’s en leerlingen uit om deel te nemen. Met een pro-account heb je toegang tot resultaten, statistieken en contactgegevens. Wil je een eigen quiz? Dan maken we deze voor je op maat.

Trefwoorden: e-learning, gamification


Zou je meer willen weten? Bezoek dan de website van Insyde