Funatic

Profiel van Funatic

Contact gegevens:
Middelburgseweg 1a
2741 LB Waddinxveen
0182300146 http://www.funatic.nl

Funatic is opgericht in 2006 en heeft zich vanaf het begin volledig toegelegd op het realiseren van kwalitatief hoogwaardige projecten gebaseerd op IBM’s WebSphere Portal platform, we maken deze portalen sociaal middels IBM Connections en zorgen dat ze ook goed werken op Mobiele apparaten. Onze visie en karakter hebben we kenbaar willen maken
in onze naam Funatic; ”Met veel pret en gezond fanatisme streven we altijd naar de beste oplossingen voor onze klanten.” Het hechte team bestaat uit zeer ervaren professionals met elk hun eigen specialisatie binnen het portaal domein. Het delen van kennis is een soort tweede natuur; dit gebeurt onderling maar ook dagelijks met onze klanten.
Funatic is een financieel gezonde, private onderneming met een zeer hechte samenwerking met haar technologiepartner IBM. We gaan altijd lange termijn relaties aan met onze klanten welke zich in diverse sectoren bevinden, bijvoorbeeld de bancaire wereld, financiële dienstverlening, semi overheid, hogescholen en last but not least in de gezondheidszorg.

Producten en diensten van Funatic

Er zijn geen items.


Zou je meer willen weten? Bezoek dan de website van Funatic