Oqapi

Profiel van Oqapi

Contact gegevens:
Postbus 1061
2600 BB Delft
015-7501098 http://www.oqapi.nl

Oqapi richt zich primair op software ontwikkeling en de techniek achter een website (ontwerp). Onze specialisatie ligt vooral bij Perl, PHP, MySQL en het content management systeem WebGUI, maar daar houden onze activiteiten uiteraard niet bij op. Hiernaast staat een selectie van alle diensten die Oqapi kan leveren.

Het hoeft niet vanzelfsprekend te zijn om hosting, techniek en design bij dezelfde leverancier onder te brengen. Oqapi werkt goed samen met webdesigners en hosting bedrijven. Wanneer u een totaaloplossing wenst, kan Oqapi dit in samenwerking met haar  vaste hosting partner en webdesigner bieden.

Door deze flexibele instelling bepaalt u zelf wat voor u de beste online oplossing is.

Doordat Oqapi maatwerk levert zal een prijs altijd via een offerte vastgesteld worden. Klik hier mocht u toch geinteresseerd zijn naar enkele prijzen. Aan de prijzen in het overzicht kunnen geen rechten ontleend worden.

Open source

Oqapi ontwikkelt en gebruikt bij voorkeur open source software. Het content management systeem WebGUI is hiervan een goed voorbeeld. Meer informatie over open source software en WebGUI vindt u op de website van WOSSA (WebGUI Open Source Software Association)

In sommige gevallen biedt open source software niet de juiste oplossing. Oqapi beperkt zich dan ook niet tot open source, maar probeert altijd de beste en/of goedkoopste oplossing te bieden voor de gewenste functionaliteit. 

Producten en diensten van Oqapi

Er zijn geen items.


Zou je meer willen weten? Bezoek dan de website van Oqapi