Huffmeijer IT Projectmanagement

Profiel van Huffmeijer IT Projectmanagement

Contact gegevens:
Rembrandtkade 15
2282 VT Rijswijk
Geen telefoonnummer. http://www.hitpm.nl

Complexiteit en verandering zijn een gegeven, ze gaan niet weg. Het is voor it-projectmanagers de kunst deze te omarmen en niet als verstorend te beschouwen.

Informatiesystemen zijn vaak complex en veranderlijk. Om risico's te mijden schrijft de klassieke projectmanagementbenadering voor dat ieder project van te voren tot in de details wordt beschreven. Onbedoeld wordt hiermee nogal eens de kans op teleurstellingen juist vergroot. Vaak blijkt de praktijk immers weerbarstig en veranderen wensen en eisen gaandeweg. Ook invloeden van buitenaf kunnen processen verstoren. Hoe kun je daarmee omgaan zonder dat het gewenste eindresultaat uit zicht verdwijnt?

Producten en diensten van Huffmeijer IT Projectmanagement

Projectmanagement

Dienst : Consultancy , Detachering.
Initiëren, opstarten, aansturen, bewaken en afsluiten van softwareontwikkelprojecten. Dit kan zowel met een Agile werkwijze als met een gefaseerde aanpak. Mogelijke te vervullen rollen: Scrum master, teamleider of projectmanager. Ervaring bij banken, verzekeraars, internationale uitgeverij en rijksoverheid. Veel ervaring met migraties en in Java/JEE-omgevingen.

Requirements management

Dienst : Consultancy , Detachering.
Verzamelen, expliciteren en structureren van wensen en eisen voor verbetering van werkprocessen en IT-systemen. Bijvoorbeeld door hands-on analyse van bedrijfsprocessen en informatie, review van bestaande requirements, of het coachen van (teams van) requirements specialisten. Mogelijk te vervullen rollen: business analist, informatieanalist, specifier, product owner of facilitator van requirements workshops.

Zou je meer willen weten? Bezoek dan de website van Huffmeijer IT Projectmanagement