Erfgoed & ICT symposium 2012

donderdag 1 november 2012 op Dok Library, Vesteplein 100, Delft om 14:00

Op donderdag 1 november a.s. vindt van 14.00 – 18.00 uur in de DOK Library in Delft het jaarlijkse symposium Erfgoed & ICT plaats. Ook de leden van ICT-kring Delft zijn van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn! 

Samen innoveren
Binnen het thema Samen Innoveren! wil organisator Nieuwe Meesters Delft (NMD) ideeën en initiatieven uit de stad op het gebied van digitale innovatie bundelen en onderzoeken hoe deze projecten met inbreng van verschillende bedrijven en instellingen verder ontwikkeld kunnen worden. Wil jouw ICT-bedrijf een nieuwe samenwerking of nieuw project in Delft opstarten? Dan mag je deze bijeenkomst niet missen!

Keynote speaker van deze middag is Peter Doesburg van SeventeenThirty. Een expert op het gebied van Social Media Strategie.

Fantastisch idee?
Heb jij een fantastisch idee voor een nieuw project en wil je dat idee naar een hoger plan tillen? Meld je dan voor 20 oktober 2012 aan. Je krijgt dan tijdens het middagprogramma 5 minuten de tijd om je project te presenteren. Samen met het panel en de overige deelnemers worden dan de mogelijkheden voor het project verder verkend.

Aanmelden
Aanmelden kan per e-mail (info@nieuwemeestersdelft.nl) o.v.v. van je naam, functie en organisatie. 

Het definitieve programma is vanaf 20 oktober a.s. te vinden op de site van NMD.