ICT-kring Delft / IPC Nieuwjaarsbijeenkomst

maandag 7 januari 2013 op Meisjeshuis, Oude Delft 112, Delft om 17:00

Op 7 januari 2013 vindt vanaf 17.00 uur in het Meisjeshuis in Delft de Nieuwjaarsborrel plaats van ICT-kring Delft/IPC. Voorafgaand aan deze borrel organiseren de IPC-coördinatoren de afsluitende themabijeenkomst (vanaf 14.00 uur). Deze bijeenkomst staat in het teken van de presentatie van de innovatieresultaten en is alleen toegankelijk voor IPC-deelnemers. Deze ontvingen hiervoor separaat een uitnodiging.

Vijf nominaties
Een deskundige en onafhankelijke jury heeft op woensdag 12 december jl. alle resultaten beoordeeld en vijf deelnemers genomineerd. De genomineerden worden gevraagd om op 7 januari het innovatieresultaat te presenteren voor de jury en de andere deelnemers. Vervolgens kiest de jury uit de genomineerden de meest belovende innovatie. In de aansluitende nieuwjaarsborrel van de ICT-kring Delft zal het IPC als geheel, de vijf genomineerden en de meest belovende innovatie in het bijzonder worden gepresenteerd door de voorzitter van de jury.

Professionele jury
De jury, bestaande uit Ben van der Burg, commercieel directeur Triple -IT investeerder en presentator, Wethouder Pieter Guldemond (Kennis Economie en Ruimtelijke ordening), Prof. Arie van Deursen (software engineering), IT-adviseur en entrepreneur/investeerder Sieuwert van Otterloo en Jan Willem Klerkx, Verkoopdirecteur Euvision en investeerder), is overtuigd van het innovatieve karakter en de commerciële haalbaarheid van de vijf genomineerde IPC-deelnemers. Daarnaast is de jury overtuigd van de toepasbaarheid op kortere en lange termijn.

Creatief en innovatief
De jury heeft te kennen gegeven aangenaam verrast te zijn over het creatieve en innovatieve ideeën en daadkracht van de Delftse ondernemers. Tijdens de nieuwjaarsborrel presenteert Ben van der Burg de meest belovende innovatie aan het grote publiek.