ICT-kring Delft Netwerkbijeenkomst februari

maandag 4 februari 2013 op OGD ict-diensten, Motorenweg 23, 2623 CR Delft om 17:00

Maandag 4 februari 2013 vindt vanaf 17:00 uur de ICT-Kring Delft netwerkbijeenkomst plaats. Wij zijn deze keer te gast bij ons lid OGD ict-diensten in Delft. Martijn Vinke, strategisch marketeer bij OGD is de spreker tijdens deze bijeenkomst.

Martijn Vinke: "Elk jaar wordt gekeken naar de belangrijkste thema’s voor 2013. Waar moeten we dit jaar rekening mee houden? We kennen allemaal de hypecycles en rapporten van Gardner en IDC, maar wat betekent het voor onze relaties en klanten in Nederland? Welke impact verwachten wij op het ict-landschap en onze business voor dit jaar? Om inzicht te krijgen hebben we een kleinschalig onderzoek gedaan naar de belangrijkste ict-thema’s voor 2013.

We vroegen een aantal organisaties welke onderwerpen zij belangrijk vinden. Denk daarbij aan de uitdagende economie, krapte op de arbeidsmarkt, sociale media, gebruik van app’s, outsourcing en cloudoplossingen. Tijdens de borrel op 4 februari delen we de reacties. Natuurlijk is er ruimte om met elkaar de discussie aan te gaan. We sluiten het programma af met een borrel in de OGD-bar."

Programma:
17:00     Ontvangst door Natascha van Duuren, bestuurslid ICT-kring Delft
17:05     Korte opening – Roel Nikkessen, directeur OGD
17:15     Delen onderzoek & discussie ICT-thema’s 2013 – Martijn Vinke
18:00     Borrel