ICT-Kring Delft Netwerkbijeenkomst juni

maandag 3 juni 2013 op Meisjeshuis, Oude Delft 112, Delft om 17:00

Innovatie delen is vermenigvuldigen
 
De netwerkbijeenkomst van ICT-Kring Delft van 3 juni a.s. staat o.a. in het teken van 'Innovatie'. En dat komt goed uit nu de IKD weer van plan is om een nieuw IPC-traject te gaan begeleiden als penvoerder. Maar liefst 25.000 euro kan worden verkregen aan subsidie per deelnemend bedrijf.
 
Sociaal ondernemerschap
Sociaal ondernemerschap of Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) lijken wel modewoorden. Maar het is lang niet altijd is duidelijk wat er nu precies mee bedoeld wordt. En wat kunnen ondernemers er concreet mee? Is het serieuze business of eigenlijk een blamage?
Werner van Ekkendonk van Business Palace geeft tijdens de juni-netwerkbijeenkomst van IKD een korte uitleg  over hoe en waarom sociaal ondernemerschap is ontstaan, wat het inhoud en hoe je hier op eenvoudige wijze mee kunt starten.

Werner van Ekkendonk; is eigenaar/director van Business Palace BV en ruim 8 jaar ondernemer. In de afgelopen jaren heeft hij vele ondernemers succesvol helpen opstarten. Daarnaast is hij procesbegeleider bij de minor Ondernemen en Innoveren bij de Haagse Hogeschool, als vrijwillige Business Coach betrokken bij BID Network en actief met tal van andere maatschappelijk initiatieven. Hij heeft ervaring binnen commerciële bedrijven, binnen de overheid en bij non-profit organisaties, als jurylid bij de Baby Tycoon Award, Business Trainer van lokale ondernemers in Ghana en Indonesië en is Host Entrepreneur voor het Europese ondernemersprogramma Erasmus for Young Entrepreneurs.
Zijn passie is dan ook ondernemerschap met aandacht voor MVO.