ICT-Kring Delft Netwerkbijeenkomst juli

maandag 1 juli 2013 op Meisjeshuis, Oude Delft 112, Delft om 17:00

A.s. maandag 1 juli verwelkomen wij de leden van ICT-Kring Delft van harte voor de volgende netwerkbijeekomst. Spreker tijdens deze bijeenkomst is Fiona Passantino van The App Train

Wat is een app? Is 'app-the-new-website'? Heeft mijn onderneming een app nodig? Of een iPad- presentatie in plaats van een powerpoint? Een iMagazine in plaats van een rapport op papier? Een ePub in plaats van een nieuwsbrief of boek? En, trouwens, wat zijn die dingen allemaal? Er zijn inderdaad zoveel nieuwe opties, elegante oplossingen, innovatieve producten voor devices, maar het is makkelijk je weg te verliezen tussen alles wat glimt. Fiona houdt een kort-en-krachtige presentatie van 15 minuten over wat je moet weten als ondernemer over apps, folios, ePubs en tabletpresentaties voordat je je eigen app gaat bouwen. Vragen zijn van harte welkom.

Strategisch omgaan met App's
Je hebt een bedrijf met medewerkers en met klanten. Sommige van de apps zijn voor je medewerkers andere zijn voor klanten en sommige apps zijn voor allebei. Hoe ga je om met je appbeleid? Welke informatie maak je toegankelijk voor apps en waarom? Kies je voor android of Iphone? Native of crossplatform ontwikkeling? En hoe zorg je ervoor dat de juiste informatie bij de juiste mensen terecht komt op een zo makkelijk mogelijke manier en dan het liefst ook veilig? Mark Beermann van Enterpriseappstore (EAS) zal hier in 15 minuten zijn visie overdelen en enkele stellingen deponeren voor een open en interactieve discussie.

Mark Beermann is Ondernemer, programma manager en sr. consultant met focus op en passie voor mobiel. Combineert logica en technologie om toepassingen mogelijk te maken. Altijd gericht op de executie om tot resultaten te komen, zoveel mogelijk zonder sub-optimalisatie. Met name gemotiveerd wanneer academische en economische uitdaging en plezier gecombineerd kunnen worden. Ook actief als stuurgroep lid van het Bedrijf Zoekt App event.

Jazzfestival Delft 
In het weekend van 16, 17 en 18 augustus vindt het Jazzfestival Delft plaats. Jaarlijks komen er tussen de 40 en 50.000 bezoekers op dit festival af wat zich afspeelt op tien podia in de Delftse binnenstad. Helen Skinner van het festival komt tijdens de bijeenkomst van 1 juli a.s. meer over dit succesvolle evenement vertellen. Nieuwsgierig geworden? Surf dan nu vast naar: www.jazzfestivaldelft.nl.