SPING Themamiddag “Gaming serious for Society”

donderdag 22 november 2012 op Villa Vrijenban, Nieuwe Plantage 58, 2611 XK Delft om 14:00

SPING nodigt leden van de ICT-kring Delft van harte uit voor de themamiddag die zij in samenwerking met TNO organiseert: "Gaming serious for Society". Onder het genot van een heerlijke High-T word je geïnformeerd over de kansen van serious gaming voor jouw organisatie.

Serious Gaming, een fenomeen waar iedereen wel eens van heeft gehoord. Maar wat is het nu precies en wat levert het op?

Bij Serious Gaming wordt de deelnemer op een interactieve en realistische manier uitgedaagd. De werkplek als speelplaats, spelend leren om te presteren. Hierbij wordt bijvoorbeeld gebruik gemaakt van video, telefoon, foto en sms. Dit zorgt bij deelnemers voor extra motivatie en focus. Door de concrete doelen en de feedback draagt het bij aan bewuster leren en geeft het inzicht in de effectiviteit en voortgang van de deelnemer. AHOLD, AEGON en Philip Morris hebben hier al succesvol gebruik van gemaakt.

Tijdens de High-T leert u alles over de mogelijkheden van Serious Gaming en wordt een aantal sprekende voorbeelden gegeven van verschillende organisaties. De ontwikkeling van games en mogelijke businessmodellen komen eveneens aan bod. Tijdens de High-T is ruime gelegenheid voor interactie en discussie.

De High-T ‘Gaming, serious for society’ wordt georganiseerd voor directies, bestuurders en managers van zowel commerciële als non-profit organisaties, overheden en opleidingsinstituten.

Sprekers en onderwerpen:

  • Thomas Bachet, TNO – Serious Gaming & Gamification
  • Vincent van Diemen – Game development & management
  • Fred Montijn, Sparckl – Een praktijkvoorbeeld
  • Hicham Shatou, LeQuest – Een voorbeeld uit de zorg

Schrijf je nu (gratis) in voor dit event op www.aanmelder.nl/gaming.

Surf voor meer informatie naar: http://www.sping.nl/events/2012-11-22-gaming-serious-for-society/