Themabijeenkomst 071-ICT: '071-ICT goes mobile'

donderdag 14 maart 2013 op Home Town Lounge (in de Vijfmeihal), Boshuizerlaan 1 2321 SG Leiden om 17:00

Leden van ICT-Kring Delft zijn van harte uitgenodigd voor de 071-ICT themabijeenkomst '071-ICT goes mobile' op donderdag 14 maart a.s. vanaf 17.00 uur. Gastheer van deze bijeenkomst is Mobizzy, ontwikkelaar van mobiele websites. Mobizzy verzorgt tijdens deze themabijeenkomst een presentatie over haar core business en het Mobizzy platform.

Programma:

17:00 uur Ontvangst
17:30 uur Zeepkist
17:45 uur George de Boer van TomTom

TomTom voor Ontwikkelaars

TomTom is vandaag de dag meer dan alleen een leverancier van navigatie apparaten. TomTom speelt internationaal een grote rol in het leveren van content zoals kaarten, verkeersinformatie en andere Location Based Services. Ook heeft TomTom een gespecialiseerde afdeling voor Fleet Management oplossingen. George de Boer geeft een kijkje in de keuken van TomTom's portfolio. Bovendien laat hij zien welke verschillende mogelijkheden er zijn om als ICT-ontwikkelaar gebruik te maken van de diverse API's van TomTom en te integreren in gespecialiseerde applicaties.

18.00 uur Ramses Braakman van Mobizzy

Mobizzy biedt een multi-useroplossing voor grotere organisaties en bedrijven voor het opleveren en beheren van honderden tot duizenden mobiele sites. Het online beheersysteem stelt de gebruiker in staat iedere mobiele website op elk moment zelf aan te passen of uit te bouwen. Mobizzy werkt voor toonaangevende brancheorganisaties als de Koninklijke Horeca Nederland, CBW Mitex en anderen. Mobizzy verzorgt tijdens deze themabijeenkomst een presentatie over haar core business en het Mobizzy platform.

18:15 uur Vragen
18:30 uur Borrel


071-ICT zoekt nog sprekers voor het zeepkistmoment van deze bijeenkomst. Het zeepkist­moment is het onderdeel van de bijeenkomst waarbij je de mogelijkheid krijgt, gedurende 2 minuten het publiek toe te spreken. De onderwerpen staan vrij, zij het dat zij uiteraard wel enige connectie met het doel van 071-ICT moeten hebben: het stimuleren van innovatie, samenwerking en kennisuitwisseling in de regio Rijnland!

Mocht je ook van de deze gelegenheid gebruik willen maken, meld je dan aan via n.vanduuren@declercq.com. Indien je je aanmeldt voor de bijeenkomst, zullen wij je opnemen in de deelnemerslijst van 071-ICT. Mocht je hier geen prijs op stellen, dan verzoeken wij jou dit kenbaar te maken bij jouw aanmelding. Mocht je in het vervolg geen prijs stellen op een uitnodiging van 071-ICT, dan kun je dit eveneens kenbaar maken via voornoemd e-mailadres. Heb je iets voor ons “prikbord”, plaats het dan op de LinkedIn pagina van 071-ICT (http://www.linkedin.com/groups?gid=1410817).

Graag zien wij je op 14 maart 2013 in Leiden!