PITCH mee voor veilig en efficiënt transport in de Haagse regio

dinsdag 19 februari 2013 op De 'Remise', Ter Borchstraat 7, 2525 XG Den Haag (www.remisedenhaag.nl) om 15:30

PITCH The Hague nodigt de leden van ICT-Kring Delft van harte uit voor een bijeenkomst op dinsdag 19 februari a.s. met het thema 'Veilig en Efficient Transport' door slimme inzet van ICT-middelen. Het thema wordt ingeleid door Stichting Studio Veiligheid, één van de mede initiatiefnemers in PITCH The Hague.

Er wordt een selectie van sprekers (Pitchers) ontvangen die kort en krachtig zullen neerzetten wat hun vraag en/of aanbod binnen het thema behelst. De gasten in de zaal reageren spontaan met praktische tips en nuttige contacten. Zij stellen slimme vragen of nodigen de Pitcher uit om later even door te praten. De bijeenkomst wordt afgesloten met een borrel.

In ieder geval pitchen:

Niels Rosmuller: TNO, lector transportveiligheid
Max van Asch van Wijk: regio Haaglanden, nieuwe wetgeving op het regionale spoor
Bram van den Beukel: HTM specialist Energie, optimalisatie van energieverbruik binnen het regionale spoor
Niek Wijngaards: Thales Research, deelnemer Slim Verbinden programma dat een omgeving ontwikkelt voor informatie delen met behoudt van grip en autonomie
Ivo van der Hout: NoSe applications, ontsluiten sensorinformatie vanuit trams, vaartuigen en fabrieken. Dit ter ondersteuning van transities en managementinfo.
Hans Giesbers: DDC, visuele planningoplossingen en koppeling ERP systemen oa binnen de sector T&L

Meer informatie?
Kijk voor meer informatie op de site van PITCH The Hague. Heb je inhoudelijke vragen of wil je jezelf aanmelden als spreker, mail dan naar: peter.debruijn@studioveiligheid.net.

Aanmelden?
Klik hier.