Netwerk Binnenstad

maandag 25 maart 2013 op Delfstede, Phoenixstraat 66, Delft om 17:30

Het thema ‘verbinding’ kent verschillende dimensies. Allereerst vormt de verbinding - of samenwerking - tussen uiteenlopende partners het startpunt voor de gastvrije en vitale binnenstad. Daarnaast kan het onderwerp ook letterlijk opgevat worden als verkeersverbinding (Spoorzone) of digitale verbinding (Wi-Fi in de binnenstad). De avond zal in het teken staan van het leggen van nieuwe verbindingen tussen mensen, gedachten, ideeën en plannen.

Verloop van de avond
Na het welkomstwoord en een terugkoppeling van de wethouder laten wij ons inspireren door Isrid van Geuns. Vervolgens zijn er veel initiatiefnemers die hun ideeën graag willen delen in het netwerk. Na de uitreiking van de Stadsbokaal wordt de avond afgesloten met een borrel. 

Isrid van Geuns
Ze heet geen Viktor, Rolf of Mart Visser. Toch is Isrid van Geuns (1968) een méér dan bekende naam in de Nederlandse modewereld. Als ‘verbinder’ en netwerker werkt zij aan projecten die altijd te maken hebben met co-creatie en het verbinden van talent en creativiteit aan de zakelijke industrie. Tevens bekleedt Isrid een belangrijke adviserende en recruitment rol in de Nederlandse Mode & Retail Industrie. Ze werkt daarnaast als manager (online) marketing voor het Fashion & Museum District in Amsterdam Zuid – zowel een online als city marketing project.

Het belooft zo een inspiratievolle avond te worden met interessante sprekers en vele nieuwe initiatieven die passen bij onze ambitie voor de gastvrije en vitale binnenstad.

Aanmelden
Gezien de grote belangstelling voor de vorige netwerkbijeenkomsten, is het noodzakelijk om je aan te melden voor de Netwerk Bijeenkomst. Je kunt je per e-mail aanmelden voor de bijeenkomst via binnenstad@delft.nl.

Meer informatie
Meer informatie over het netwerk en de stadslabs is te vinden op www.delft.nl/binnenstad. Hier kun je je ook aanmelden voor de digitale nieuwsbrief Binnenstad.