Het YES!Delft Network Event 2013: your call to action!

maandag 22 april 2013 op YES!Delft, Molengraaffsingel 12, 2629 JD Delft om 14:30

YES!Delft is de afgelopen jaren met meer dan 100 bedrijven uitgegroeid tot een van de grootste technische incubators van Europa. Dé plek waar ondernemers met lef hun ideeën omzetten in bruikbare technische diensten en producten. Het succes van YES!Delft is mede te danken aan het feit dat ondernemers toegang hebben tot een zeer waardevol en uitgebreid netwerk. Een netwerk van ondernemers, investeerders, corporate partners, overheden en kennispartners die bereid zijn om hun kennis en contacten te delen en zo nodig om te zetten in actie. 

Het YES!Delft Network Event 2013: your call to action!
De juiste partijen bij elkaar brengen: dat is waar het Network Event om draait. Op 22 april 2013 brengen wij u met de YES!Delft ondernemers in contact. Met een flitsende show vol voorbeelden van inspirerende jonge bedrijven, verrassende ideeën en ambitieus ondernemerschap krijgt u inzicht in de innovaties van de YES!Delft ondernemers. Op het Network Event 2013 bent u echter meer dan alleen toeschouwer. De ondernemersstraat is het moment om de YES!Delft ondernemers te ontmoeten en de basis te leggen voor succesvolle samenwerking.

Op yesdelft.nl/networkevent vindt u alle informatie over het Network Event 2013. Via onderstaande link kunt u zich direct registreren. Gebruik daarvoor de registratiecode: YD_Network1.

Programma
14.30 uur Ontvangst
15.15 uur YES!Delft bedrijven in de spotlight, inspirerende sprekers en de lancering van het YES!Delft LaunchLab.
16.30 uur Ondernemersstraat: Your call to action

Ontmoet de YES!Delft ondernemers en leg de basis voor succesvolle samenwerking.