Symposium 'Met ICT de crisis uit'. 2e Lustrum ICT-Kring Delft

woensdag 9 oktober 2013 op Art Centre Delft, Rotterdamseweg 205, 2629 HD Delft om 09:30

Dit jaar bestaat de ICT Kring Delft 10 jaar en dat vieren wij met een groots symposium. Beslissingnemers binnen ICT-bedrijven en bedrijven die te maken hebben met ICT willen we inspireren en verbinden. Dit alles zal gebeuren op de sprankelende locatie van het Art Centre Delft.
De doelgroep van het event zijn naast onze leden ook CTO's, CIO's en andere beslissingnemers op ICT-gebied binnen bedrijven.
De pijs voor een kaartje is 25 euro, met de vroegboekkorting die tot 20 september loopt. Na 20 september zal de prijs voor een kaartje 50 euro zijn. Er is maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar dus geef u snel op: naar het online inschrijven

Sprekers
Op het symposium "Met ICT de crisis uit" zullen sprekers van leidende bedrijven en instituten uit diverse vakgebieden u informeren en inspireren. Sprekers van Google, TU Delft, TNO en Nyenrode nemen u mee in huidige en toekomstige ontwikkelingen die volgens hen bepalend zullen zijn.
Bekijk het overzicht van sprekers

Programma
Met onderwerpen als search, big data, the cloud en het nieuwe werken worden op het symposium de thema's behandeld die de komende jaren het verschil gaan maken. Met sprekers uit de diverse vakgebieden worden de thema's zowel op technisch als op praktisch niveau behandeld. Met altijd als kernvragen: wat gaan deze veranderingen voor u betekenen en hoe gaat u er mee om?
Bekijk het volledige programma

Locatie
Het symposium zal worden gehouden in de inspirerende omgeving van het Art Centre Delft:
Rotterdamseweg 205, 2629 HD Delft. De locatie beschikt over voldoende eigen parkeergelegenheid. Ook is het Art Centre met het openbaar vervoer goed te bereiken.
Naar het online inschrijven