Innovation Challenge

dinsdag 4 juni 2013 op ESIC (European Space Innovation Centre) Noordwijk om 15:30

Heb jij een geweldig bedrijfsidee voor de digitale wereld? Een idee dat een geweldige impact kan hebben op de markt? Een idee waar velen profijt van zouden kunnen hebben?

De Innovation Challenge is opgezet als een hogedrukpan waardoor je in korte tijd een bedrijfsidee omzet in een plan van aanpak. We helpen je een strategie te ontwikkelen waarbij de productontwikkeling, marktverovering, management en financiering aan bod komen. Tijdens de Innovation Challenge presenteer je je plan ook voor een panel van investeerders waardoor je goed inzicht in de financiële haalbaarheid krijgt. Kortom, de Innovation Challenge is een vorm van startersbegeleiding die je snel zicht geeft op de potentie van je bedrijfsidee en in contact brengt met ervaren experts en investeerders.

'Van Bierviltje tot Bedrijf'
Initiatiefnemer van deze bijeenkomst is onder meer Pim de Bokx, die tijdens de ICT-Kring Delft netwerkbijeenkomst van april met zijn workshop 'Van Bierviltje tot Bedrijf' de IKD-leden al liet kennismaken met deze uitwerking van bedrijfsideeën.

Programma
Pitch for Investors
15.30 uur Ontvangst
16.00 uur Kick-off
16.15 uur Ronde 1 (product)
17.20 uur Ronde 2 (markt)
18.15 uur Break
18.45 uur Ronde 3 (organisatie)
19.45 uur Ronde 4 (Financien
20.45 uur Pitches
21:30 Borrel

Meer informatie
Klik hier voor meer informatie en aanmelding. Of lees de flyer hier.

Praktisch
Datum en tijd: dinsdag 4 juni 2013 – 15.30 - 21.30 uur
Locatie: ESIC (European Space Innovation Centre) Noordwijk
Focus: Digitale Innovaties