Bijeenkomst ICT-Kring Delft - Intervisie kick-off

maandag 2 mei 2016 op Meisjeshuis om 17:00

Als ICT-ondernemers zijn we allemaal bezig met het maken van producten voor, en het oplossen van problemen van klanten. Hierbij lopen we soms zelf ook tegen bepaalde uitdagingen aan die buiten ons eigen specialisme liggen. Dit kan van alles zijn: acquisitie, (team/medewerker)motivatie, onderhandelingen, onverwachte conflicten. Hoe prettig zou het zijn om hier eens met mede-ondernemers over te sparren, echt de diepte in?

Voor deelnemers van de ICT-Kring is het mogelijk binnenkort deel te gaan nemen aan een intervisie-traject. Met een klein groepje collega-ondernemers een aantal keer bij elkaar komen om telkens in een casus van een van de deelnemers te duiken. Er wordt door anderen serieus met jouw case meegedacht en je krijgt de mogelijkheid om anderen te helpen met hun cases. Dat alles onder professionele intervisie-begeleiding. Resultaten zijn verbeterde inzichten en concrete acties om mee aan de slag te gaan.

Op de ICT-Kring bijeenkomst van maandag 2 mei hoor je meer. Meld je aan via meetup (NB de intro van intervisie is beknopt, daarnaast is er weer ruime gelegenheid om te netwerken). Als je maandag niet kunt maar wel geinteresseerd bent in intervisie, stuur een mail aan bestuur@ictkring-delft.nl.