ICT-Kring bijeenkomst (Buffet)

maandag 5 februari 2018 op Meisjeshuis om 17:00

5 februari is de eerste bijeenkomst van de ICT-Kring van dit jaar, het zal ditmaal niet een bijeenkomst zijn met een spreker maar meer een algemene bijeenkomst waarbij we wat zaken willen voorleggen zoals het 15 jarige bestaan van de ICT-Kring, de ondernemersprijs  die we dit jaar willen uitreiken, de komende sprekers die we in gedachten hebben en de stand van zaken van de geplande intervisie.

Eigenlijk is deze bijeenkomst dus meer een “wat gaan we doen dit jaar” bijeenkomst waarbij we hopen op jullie input zodat we er het komende jaar weer een mooi jaar van kunnen maken met veel leuke, leerzame en inspirerende bijeenkomsten. Omdat we hopen op een grote opkomst zodat we met zo veel mogelijk mensen kunnen sparren over het komende jaar hebben we besloten om de bijeenkomst te combineren met een buffet .

In verband met het buffet is het wel noodzakelijk om je aan te melden, het buffet is voor deelnemers van de ICT Kring gratis, mocht je introducees mee willen nemen dan mag dat uiteraard. Kosten voor de introducé bedragen  € 15,00.

Hier kan je je inschrijven.