ICT-Kring bijeenkomst - Presentatie implementatie AVG/GDPR

maandag 9 april 2018 op Meisjeshuis om 17:00

Op maandag 9 april 2018 zal een presentatie gegeven worden over de implementatie van de AVG/GDPR. Daarbij zal in het kort aangegeven welke stappen een onderneming moet zetten om compliant aan de AVG te worden. Met praktische voorbeelden worden deze stappen belicht. Aan bod komen onder andere de registratieverplichtingen van de verantwoordelijke en de verwerker, uitvoering van een PIA, registratie van datalekken en het aangaan van verwerkersovereenkomsten.

De presentatie zal gegeven worden door Jan Eerkes, advocaat bij Delfgaauw Eerkes Advocaten en is een praktisch vervolg op de presentatie gegeven in december 2017. Jan Eerkes is meer dan 25 jaar als IT-ondernemer actief geweest en is sinds 2014 advocaat ICT Recht & Privacy. 

Tijdens de presentatie zal uitgebreid stil gestaan worden bij vragen die zich in de praktijk voordoen, heeft u een vraag stel die dan in het aanmeldformulier voor deze bijeenkomst. Aanmelden voor de bijeenkomst is verplicht, introducees zijn welkom maar dienen ook aangemeld te worden.

Klik hier om u aan te melden voor de bijeenkomst

Inloop vanaf 17:00 uur, locatie Meisjeshuis.