Bijeenkomst ICT-Kring Delft- Presentatie "Wat banken je niet vertellen"

maandag 4 februari 2019 op Meisjeshuis om 17:00

Maandag 4 februari zal de eerste bijeenkomst van 2019 van  de ICT-Kring Delft plaats vinden, ditmaal zal een presentatie geven worden door Bram Voermans met als onderwerp “wat banken je niet vertellen”. De presentatie zal starten om 18:00 uur in het meisjeshuis in Delft. Inloop voor de bijeenkomst is weer vanaf 17:00 uur.

Over Bram Voermans.

In het jaar 1987 ben ik geïnteresseerd geraakt in de financiële wereld. De beurscrash maakte als tiener veel indruk op mij. Sindsdien wil ik alles weten van de achterliggende mechanismen. Ik heb een universitaire studie accountancy afgerond en ben altijd in de financiële sector werkzaam geweest. Ik lees alles op het gebied van geldzaken, economie, opties, aandelen, beurzen. De laatste jaren richt ik me volledig op het doorgronden van de mogelijkheden op de beurs. Strategieën volgen van anderen, evalueren en zelf bedenken. Wat werkt en wat niet? Hoe kun je op een veilige manier toch een goed rendement behalen? Er zijn heel wat uren in gaan zitten; kennis vergaren en het daadwerkelijk testen en uitproberen. Met als eindresultaat een eigen systeem waarmee je elke week een stabiel rendement kunt maken. Sinds kort bied ik de informatie uit dit systeem aan middels een abonnement dat je kunt afsluiten op www.ElkeWeekGeld.nl

Presentatie over wat banken je niet vertellen.

Door mijn interesse ben ik er ook achter gekomen dat er heel veel mythes rond geldzaken de ronde doen. Er zijn veel zaken die banken en andere financiële partijen je nooit direct vertellen. Het is vaak een complexe materie met ondoorgrondelijke structuren. Tijdens mijn jarenlange zoektocht en soms diep graven in deze financiële wereld heb ik allerlei zaken gezien die niet werken. Vaak worden er dooddoeners gebruikt die als je er meer van af weet, eigenlijk helemaal niet kloppen! Wat ook een aanleiding  voor mij was om dit verder uit te zoeken, is dat banken en andere financiële partijen vaak andere dingen zeggen dan dat ze zelf doen. En dan wordt het interessant, want waarom is dat eigenlijk? Op deze en andere vragen hoop ik tijdens de presentatie antwoord te geven. Ik denk dat het een heel interessante avond kan worden. Tot maandag 4 februari!

Inschrijven voor de presentatie is gewenst en doe je door hier te klikken.

Locatie: Sociëteit Meisjeshuis, Oude Delft 112, Delft
Inloop 17:00 uur, aanvang 18:00 uur