Bijeenkomst ICT-Kring Delft - Presentatie Zorg op Orde

maandag 30 september 2019 op Meisjeshuis om 17:00

Presentatie Zorg op Orde

Op maandag 30 september zal de presentatie verzorgd worden door Sietske Helder en Reinier Zwitserloot van Zorg op Orde BV met als onderwerp “Ondersteuning van huisartsen met (managementinformatie) software”. 

De huisarts is naast zorgverlener ook ondernemer en manager, en verantwoordelijk voor steeds meer en steeds complexere zorgvragen. In hun dagelijkse werkdag speelt ICT een grote rol, het is voor hen zowel een vloek als een zegen tegelijk. Ze hebben vergelijkbare ICT processen als een gemiddeld succesvol MKB bedrijf, met daar bovenop allerlei uitzonderingen die specifiek relevant zijn voor (privacygevoelige) huisartsenzorg. Dat maakt ICT ondersteuning in de huisartsenzorg tot een specialisme waar maar weinig bedrijven echt goed in zijn, terwijl er een enorme behoefte aan is. 

Met het oog op de toekomst, waar de werkdruk voor de huisarts als gevolg van o.a. vergrijzing alleen maar toe gaat nemen, ligt hier dus ook een verantwoordelijkheid voor de ICT sector. Samen moeten we ervoor zorgen dat zorgverleners hun handen vrij hebben voor het leveren van goede en persoonlijke zorg. 

In hun presentatie zal Zorg op Orde uitleggen wat hun ervaring en visie is, en hoe zij huisartsen ondersteunen en in hun kracht zetten om goede (én goed betaalde) zorg te kunnen leveren.

locatie Meisjeshuis. Inloop vanaf 17:00 uur, start bijeenkomst 18:00 uur