Ronde Tafel Sessie Ordina

donderdag 10 november 2011 op Oude Meisjeshuis om 10:24

ICT-Kring Delft, 071-ICT en Ordina Consulting organiseren in samenspraak een ronde tafel sessie onder begeleiding van Ordina partner Security & Risk Management, Erwin van der Zwan.

Ordina Consulting doet voor een opdrachtgever onderzoek naar de Veiligheid Risico’s van nieuwe Internet Toepassingen. Het onderzoek heeft tot doel te bepalen welke nieuwe internettoepassingen er zijn ontwikkeld of nog in ontwikkeling zijn, welke veiligheidsrisico’s deze vormen en hoe de technieken ingezet kunnen worden bij repressie en in de bestrijding.

Om niet alleen met "usual suspects" te spreken wil Ordina graag in gesprek treden met organisaties die vernieuwende ICT technologie ontwikkelen. Gedurende de ronde tafel sessie wordt een open gesprek gevoerd over de verwachtingen, trends en techniek van internet toepassingen in de komende twee jaar, met een focus op de veiligheidsrisico’s.

Voor jou wellicht interessant om in gesprek te treden met Erwin over de huidige ontwikkelingen op security and risk.

De ronde tafel sessie vindt plaats op 10 november 2011 om 17:00 uur te Delft in het Oude Meisjeshuis aan de Oude Delft 112.