Netwerk Binnenstad bijeenkomst december

vrijdag 14 december 2012 op De Zuster, Gasthuisplaats 1 in Delft om 16:00

Leden van ICT-kring Delft zijn van harte uitgenodigd voor het Netwerk Binnenstad op vrijdag 14 december, van 16.00 tot 19.00 uur in De Zuster, Gasthuisplaats 1 in Delft.

In 2012 is hard gewerkt aan totstandkoming van de Nota “Binnenstad Vitaal en Gastvrij!”. Belangrijke pijlers van deze visie vormen samenwerking, partnerschap en cofinanciering rondom de opgaven van een vitale en gastvrije binnenstad. Er staan interessante sprekers en initiatieven op het programma. Het definitieve programma wordt binnenkort bekend gemaakt.

In het Netwerk Binnenstad ontmoeten bewoners, ondernemers en gebruikers van de binnenstad elkaar met het doel de binnenstad nog beter, leuker en mooier te maken en zodoende samen te zorgen voor een ‘Vitale Binnenstad’.

Aanmelden
Gezien de grote belangstelling voor de Netwerkbijeenkomsten, is het noodzakelijk om je aan te melden. Je kunt je per e-mail aanmelden via binnenstad@delft.nl.

Meer informatie over het netwerk en de stadslabs is te vinden op www.delft.nl/binnenstad. Hier kun je je ook aanmelden voor de digitale nieuwsbrief Binnenstad.