ICT-Kring Delft Netwerkborrel bijeenkomst oktober

maandag 1 oktober 2012 op Oude Meisjeshuis, Oude Delft 112, Delft om 17:00

Maandag 1 oktober a.s. vindt om 17:00 uur de ICT-Kring Delft borrel plaats. Deze worden gehouden in het Oude Meisjehuis in Delft

Spreker deze keer is Michel Dekker van Nova Silva.

Al tijdens zijn studie was Michel Dekker bezig met data en databases en wat er allemaal uitgehaald kon worden. Ook daarna bleef Michel intensief bezig met Decision Support Systems, Executive Information Systems, Business Intelligence en Business Analytics.

Michel Dekker: “De technologie om dit te ondersteunen is geweldig interessant, maar de mogelijkheden van het toepassen van deze technologie zelfs nog meer. Echter, de eerste 12 jaar van mijn loopbaan was ik, net als vele anderen, drukker met de technologie dan met de toepassing.”

Toen Michel in 2007 zijn eigen onderneming begon, is hij alles ter discussie gaan stellen: ”Tot mijn verrassing had ik het al die tijd verkeerd gedaan! Maar nu was de kans om het goed te maken. Niet alleen door de producten die wij maken, maar ook door iedereen te vertellen over "Effectief Rapporteren". Het rapport of dashboard is gemaakt voor mensen, dus laat het dan ook optimaal zijn voor mensen.”

Al zijn de regels van een goede data visualisatie niet intuïtief, gelukkig zijn ze wel eenvoudig om te leren.