ICT-kring Delft / IPC Nieuwjaarsbijeenkomst op maandag 7 januari 2013

geplaatst op woensdag 19 december 2012

Vijf nominaties
Een deskundige en onafhankelijke jury heeft op woensdag 12 december jl. alle resultaten beoordeeld en vijf deelnemers genomineerd. De genomineerden worden gevraagd om op 7 januari het innovatieresultaat te presenteren voor de jury en de andere deelnemers. Vervolgens kiest de jury uit de genomineerden de meest belovende innovatie. In de aansluitende nieuwjaarsborrel van de ICT-kring Delft zal het IPC als geheel, de vijf genomineerden en de meest belovende innovatie in het bijzonder worden gepresenteerd door de voorzitter van de jury.

Professionele jury
De jury, bestaande uit Ben van der Burg, commercieel directeur Triple -IT investeerder en presentator, Wethouder Pieter Guldemond (Kennis Economie en Ruimtelijke ordening), Prof. Arie van Deursen (software engineering), IT-adviseur en entrepreneur/investeerder Sieuwert van Otterloo en Jan Willem Klerkx, Verkoopdirecteur Euvision en investeerder), is overtuigd van het innovatieve karakter en de commerciĆ«le haalbaarheid van de vijf genomineerde IPC-deelnemers. Daarnaast is de jury overtuigd van de toepasbaarheid op kortere en lange termijn.

Creatief en innovatief
De jury heeft te kennen gegeven aangenaam verrast te zijn over het creatieve en innovatieve ideeĆ«n en daadkracht van de Delftse ondernemers. Tijdens de nieuwjaarsborrel presenteert Ben van der Burg de meest belovende innovatie aan het grote publiek.

Laat een reactie achter

Naam:
*
E-mail:
*
Titel:
Reactie:
*

Reacties op 'ICT-kring Delft / IPC Nieuwjaarsbijeenkomst op maandag 7 januari 2013' (1)

Drs

Ik wil graag deelnemen. Hoe meld ik me aan?

Geplaatst door Dennis de Gier op woensdag 19 december 2012