5e Lustrum Editie Delft On Stage

geplaatst op maandag 31 oktober 2011

Delft_On_stage

Delft On Stage is weer op zoek naar deelnemers voor een Positief Podium voor het VMBO ter versterking van de beroepsoriëntatie. Ter gelegenheid van het 5-jarig bestaan van Delft On Stage hebben zij gekozen voor een middageditie (13.00-17.00) op dinsdag 21 februari 2012 in het gloednieuwe gebouw van ROC Mondriaan Delft. De Doe Dag is op dinsdag 6 maart 2012.

Over de feestelijke LUSTRUM plannen m.b.t. praktische zaken als VIP en catering word je later geinformeerd!

Naar Delfts voorbeeld wordt On Stage nu al in 5 gemeenten gerealiseerd, dat zijn kansen voor 5000 jongeren! Ondanks economische recessies zijn gemotiveerde professionals en vakmensen altijd nodig. De jongeren van nu zijn over enkele jaren uw medewerkers of collega?s. Het is belangrijk dat zij goed gemotiveerde beroepskeuzes maken en daar kun jij ze bij helpen door zelf te komen vertellen over uw beroep en werkdag. Op 21 februari vertel je, samen met ca 250 andere beroepsbeoefenaren, op de Beursvloer van Delft On Stage aan leerlingen van de drie Delftse VMBO scholen over jouw werk. Op de Doe Dag van 6 maart ontvang je één of meer jongeren 1-malig voor een tegenbezoek.

Iedereen is welkom, van automonteur tot en met advocaat, want Dromen mag bij On Stage!

Ga voor alle informatie naar www.delftonstage.nl Of meld meteen aan op http://www.onderwijsonstage.nl/delft_aanmelden.php.

Mede namens SOB Delft en het Delftse Stage Team: tot 21 februari!

Laat een reactie achter

Naam:
*
E-mail:
*
Titel:
Reactie:
*

Reacties op '5e Lustrum Editie Delft On Stage' (0)