Websitebouwer gezocht!

geplaatst op vrijdag 25 november 2011

alpedhuzes

Alpe d'HuZes is een actie waarbij fietsers, alleen of in een team, geld bijeen fietsen waarmee zij een bijdrage leveren aan de strijd voor de overwinning op kanker. Op n dag wordt de legendarische Alpe d'Huez tot 6 keer aan toe beklommen.

Een bijna onmogelijke opgave. Toch lukte het in de jaren 2006 tot en met 2010 al heel veel deelnemers, zelfs een aantal (ex-)kankerpatinten. In 2010 werd een recordbedrag van ruim 12 miljoen Euro opgehaald! Het doel voor 2011 was om het recordbedrag van 2010 te verpulveren. En dat is met 20 miljoen Euro ruimschoots gelukt!

Op dit moment zijn wij bezig om de Boundlez, het businessplatform bij Alpe d'HuZes, nieuw leven in te blazen. Belangrijk hiervoor is dat er een website wordt gemaakt en onderhouden. Wij zijn hiervoor op zoek naar een bedrijf dat dit in de traditie van Alpe d'HuZes gratis wil doen. Voor vragen kun je contact opnemen met Jeroen van der Ham (jeroen.vanderham@octavalent.nl) of Amarens Schuurmans (amarens@ophisnewimpulse.nl). Mocht je interesse hebben, bekijk dan de bijlage.

klik hier om de bijlage te downloaden

Laat een reactie achter

Naam:
*
E-mail:
*
Titel:
Reactie:
*

Reacties op 'Websitebouwer gezocht!' (0)