Innovation Challenge

geplaatst op dinsdag 15 mei 2012

Innovation Challange

Een goed idee past op een bierviltje… maar voor een nieuwe onderneming heb je toch echt wat meer nodig.
 
De Innovation Challenge biedt 4 keer per jaar pioniers en innovators de mogelijkheid om hun innovatieve idee (product of dienst) om te zetten in een haalbaar businessmodel.
De Challenge bestaat uit:

  • Een online aanvraag procedure
  • Een avond met deelname aan de XLX Startup Experience
  • Een vervolgtraject wat in overleg wordt opgesteld.

 Voor de XLX Startup Experience gebruiken we de XLX methode, een soort management game, waardoor het deelnemende team heel intensief aan het plan werkt. In één avond wordt het team bijgestaan door verschillende experts uit de regio. Met hulp van deze experts worden de verschillende stappen van idee tot lancering doorlopen. Aan het einde van de avond presenteert elk team het idee ook nog eens voor investeerders en financiers. Nieuwsgierig naar de XLX Startup Experience? Via de volgende link krijg je een goed beeld. http://youtu.be/nkC_ojnMkGQ.

Aansluitend in het vervolgtraject staat voor alle teams een pakket begeleiding klaar. Voor het winnende team wordt deze begeleiding kosteloos aangeboden.
 
Heb jij nog ergens een bierviltje met een briljant idee? Minimaal 3 jaar ervaring in ondernemen of in het management? Heb je minimaal 2 teamleden om het waar te maken? Meld je dan nu aan via http://www.innovation-challenge.com/haaglanden
 
De Innovation Challenge wordt georganiseerd in samenwerking met ABN AMRO, Kamer van Koophandel, Syntens en BViT.
 

Laat een reactie achter

Naam:
*
E-mail:
*
Titel:
Reactie:
*

Reacties op 'Innovation Challenge' (0)