Besloten gedeelte en beheer profielen

geplaatst op donderdag 21 juni 2012

ICT-kring Delft Mijn profiel

Na de overgang naar het nieuwe design voor onze website gaan we deze nu verder uitbreiden met meer functionaliteiten voor de deelnemers. Vanaf vandaag is het mogelijk om in te loggen op een besloten gedeelte achter de website. Hier kan iedere deelnemer zijn eigen profiel beheren. En nadat de profielen van alle deelnemers op orde zijn gebracht kunnen we ook het online deel van het ICT Loket gaan openstellen. Wij vragen dus aan jullie om snel je profiel up-to-date te brengen. Hierna volgt een korte beschrijving van de handelingen die hiervoor nodig zijn. Heb je vragen hierover dan kun je contact opnemen met jan@ictkring-delft.nl.

Gebruikersnaam en wachtwoord

Je kunt inloggen met het formulier in de rechterkolom. Je gebruikersnaam is het e-mailadres waar je de nieuwsbrief op ontvangt. Heb je nog geen wachtwoord ontvangen, dan kun je deze opvragen door middel van de wachtwoord vergeten optie.

Mocht je problemen ondervinden bij het inloggen of het aanvragen van een wachtwoord dan kun je je wenden tot jan@ictkring-delft.nl.

Je kunt je wachtwoord later wijzigen in je eigen profiel (zie hieronder).

Uw eigen profiel

Op de deze website heb je een eigen profiel. In dit profiel staan zowel de contactgegevens van jouw bedrijf als een omschrijving van de expertise en visie van jouw bedrijf. Beide belangrijke informatie om up-to-date te houden. Met je eigen inlog kun je deze informatie aanpassen.

Op de website zijn de bedrijven opgedeeld per sector. Controleer dus goed of in jouw profiel de juist(e) sector(en) zijn vermeld.

Je kunt je profiel aanpassen door:

 1. Log in

 2. Klik op Mijn profiel in het menu

 3. Klik op de link “Bewerk het profiel van ...”

 •  

 • Laat een reactie achter

  Naam:
  *
  E-mail:
  *
  Titel:
  Reactie:
  *

  Reacties op 'Besloten gedeelte en beheer profielen' (0)