Mei-bijeenkomst ICT-Kring Delft

geplaatst op woensdag 8 mei 2013

06052013

Afgelopen maandag verzorgde Bram Berkelaar oprichter EsperantoXL - in het kader van het thema Going Mobile - de presentatie 'Mobile, Enterprise en de cloud' tijdens de maandelijkse ICT-Kring Delft-netwerkbijeenkomst. De presentatie van Bram Berkelaar is hier beschikbaar.

'Innovatie delen is vermenigvuldigen' in juni
De netwerkbijeenkomst van ICT-Kring Delft van 3 juni a.s. staat in het teken van 'Innovatie'. En dat komt goed uit nu IKD weer van plan is om een nieuw IPC-traject te gaan begeleiden als penvoerder. Maar liefst 25.000 euro kan worden verkregen aan subsidie per deelnemend bedrijf.
 
Iedereen die bezig is met een innovatie en die zou willen meedoen met het subsidietraject wordt verzocht om een kleine presentatie voor te bereiden voor de IKD-leden. We willen dit doen volgens het ‘Pecha Kucha’-model. 20 slides van elk 20 seconde. Door het delen van kennis kunnen wellicht andere deelnemers uit de kring jou helpen aan nieuwe klanten of aan aanvullende kennis. Wij kijken uit naar een interactieve bijeenkomst!
 
Nieuwsgierig geworden en wil je jouw bedrijf vast opgeven? Mail dan naar Anke Kuipers, bestuurslid IKD.

Wil je niet meedoen aan het IPC-traject maar wel jezelf presenteren 3 juni? Dat kan ook! Laat het ons weten.

Laat een reactie achter

Naam:
*
E-mail:
*
Titel:
Reactie:
*

Reacties op 'Mei-bijeenkomst ICT-Kring Delft' (0)