Juli-bijeenkomst ICT-Kring Delft

geplaatst op dinsdag 2 juli 2013

foto3

Gisteren vond de juli-bijeenkomst van ICT-Kring Delft plaats. Ditmaal met presentaties van App-deskundigen Fiona Passantino en Mark Beermann.

Wat is een app? Is 'app-the-new-website'? Heeft mijn onderneming een app nodig? Of een iPad- presentatie in plaats van een powerpoint? Een iMagazine in plaats van een rapport op papier? Een ePub in plaats van een nieuwsbrief of boek? En, trouwens, wat zijn die dingen allemaal? Er zijn inderdaad zoveel nieuwe opties, elegante oplossingen, innovatieve producten voor devices, maar het is makkelijk je weg te verliezen tussen alles wat glimt. Fiona Passantino van de App Train hield een presentatie over wat je moet weten als ondernemer over apps, folios, ePubs en tabletpresentaties voordat je je eigen app gaat bouwen. Download hier de presentatie van FIona.

Strategisch omgaan met App's
Je hebt een bedrijf met medewerkers en met klanten. Sommige van de apps zijn voor je medewerkers andere zijn voor klanten en sommige apps zijn voor allebei. Hoe ga je om met je appbeleid? Welke informatie maak je toegankelijk voor apps en waarom? Kies je voor android of Iphone? Native of crossplatform ontwikkeling? En hoe zorg je ervoor dat de juiste informatie bij de juiste mensen terecht komt op een zo makkelijk mogelijke manier en dan het liefst ook veilig? Mark Beermann van Enterpriseappstore (EAS) gaf in zijn presentatie zijn visie overdelen en enkele stellingen voor een open en interactieve discussie. Download hier de presentatie van Mark.

Mark Beermann is Ondernemer, programma manager en sr. consultant met focus op en passie voor mobiel. Combineert logica en technologie om toepassingen mogelijk te maken. Altijd gericht op de executie om tot resultaten te komen, zoveel mogelijk zonder sub-optimalisatie. Met name gemotiveerd wanneer academische en economische uitdaging en plezier gecombineerd kunnen worden. Ook actief als stuurgroep lid van het Bedrijf Zoekt App event.

Laat een reactie achter

Naam:
*
E-mail:
*
Titel:
Reactie:
*

Reacties op 'Juli-bijeenkomst ICT-Kring Delft' (0)