Geslaagde marketing workshop (slides beschikbaar)

geplaatst op maandag 3 november 2014

Op maandag 3 november 2014 heeft de ICT-Kring Delft een marketing workshop georganiseerd. De titel van de bijeenkomst was: "In verbinding met je Doelgroep". De slides van de bijeenkomst zijn beschikbaar via deze link. Onder leiding van Erik Visser van Market2Win hebben zo'n 20 deelnemers een interactieve sessie gehouden waarin aandacht is besteed aan de doelgroep, de vertaling naar de propositie, de offerte en de customer journey. We maken over het algemeen mooie producten en we leveren waardevolle diensten, maar de buitenwereld moet dit ook zien en ervaren. 

 Erik Visser (Market2Win)

De bijeenkomst was uiteraard gratis voor deelnemers aan de ICT-Kring Delft en voor introducées. We proberen als ICT-Kring Delft daarmee ook aan ons eigen "propositie" te werken door het aanbieden van interessante lezingen, workshops en andere activiteiten. Sinds kort is het ook mogelijk om een tijdelijke werkruimte te gebruiken binnen het statige pand aan de Oude Delft 48. Op deze manier probeert het bestuur van de ICT Kring-Delft daadwerkelijk bij te dragen aan een goed ondernemersklimaat in Delft.