Netwerkbijeenkomst ICT-Kring Delft 6 oktober 2014

geplaatst op dinsdag 2 september 2014

Op maandag 6 oktober is er weer een netwerkbijeenkomst. Het onderwerp is ditmaal de Verklaring Arbeids Relatie (VAR) en de aankomende wijzigingen. Het thema is een logisch vervolg op de bijeenkomst van 7 juli waar kort de ontwikkelingen rondom de nieuwe wet ‘Werk en Zekerheid’ werden gepresenteerd.

Het is duidelijk dat er in het komende jaar veel verandert voor IT-ers. De ontwikkelingen zijn belangrijk voor de ondernemer die (tijdelijke) krachten van werk voorziet, maar ook voor iedereen die zelf zijn of haar diensten aanbiedt.

De bijeenkomst is zoals gebruikelijk in het Meisjeshuis (Delft), Oude Delft 112 (ingang tuin). De zaal is open vanaf 17.00u. Iedereen is welkom (ook van buiten Delft).

Laat een reactie achter

Naam:
*
E-mail:
*
Titel:
Reactie:
*

Reacties op 'Netwerkbijeenkomst ICT-Kring Delft 6 oktober 2014' (0)