De kring

De ICT-Kring Delft is een platform voor kennisdeling en samenwerking voor kleine en middelgrote ICT-ondernemers in Delft en omstreken. Elkaar leren kennen, inspireren, en versterken. Ondernemen op manieren die individueel niet maar samen met andere deelnemers wel mogelijk zijn.

We werken waar mogelijk samen met kennispartners zoals de TU Delft en TNO-ICT. Ook met de gemeente Delft en de Kamer van Koophandel is sinds de oprichting van de ICT-Kring een speciale band.

Iedereen die zich aansluit bij de ICT-Kring Delft kan deelnemen aan de volgende activiteiten:

  • Maandelijkse netwerkbijeenkomst - Iedere eerste maandag van de maand houden we in Het Meisjeshuis, Oude Delft 112, Delft een bijeenkomst, met vaak een korte presentatie door deelnemers of externe sprekers over ict- of ondernemersonderwerp. Een uitstekende gelegenheid om eens kennis te maken met andere ICT-ondernemers.

  • Themabijeenkomsten en workshops - Jaarlijks organiseren we een aantal bijeenkomsten waarin wat dieper wordt ingaan op actuele ict- of ondernemersthema’s.

  • iSate – een jaarlijkse ICT-Kring traditie om ergens in de zomermaanden de maandelijkse borrel te vervangen door een feestelijke barbeque

  • Buffets - telkens aan het begin van het kwartaal organiseren we een gratis dinnerbuffet voor de deelnemers 

  • Symposia – om de paar jaar organiseren we samen met kennispartners een symposium rond een actueel thema waarbij aan elkaar en aan klanten kennis, kunde en producten worden gepresenteerd.