Resultaten voor: applicatie

Dienst
Met onze informatieve apps of mobiele websites kunnen mensen ook op hun smartphone over actuele informatie beschikken. Altijd en overal. We zoeken altijd naar handige ondersteunende functies, bijvoorbeeld op basis van de geolocatie.
Dienst
Wilt u graag een aansprekende app om uw business te versterken, met een duidelijke toegevoegde waarde voor uw klanten? Zoekt u een betrokken partner die soepel de technologische uitdagingen oplost, de backend ontwikkeld en de integratie verzorgt? TangibleApp helpt u een helder ontwerp te maken, gebaseerd op uw businessmodel, met precies die functionaliteit die nodig is en vertaald dit effectief in een succesvol resultaat.
Product
TotalMobile is een app platform wat aansluit op ieder backoffice systeem en het mogelijk maakt om er mobiel mee te werken, ongeacht bedrijfsproces, platform of apparaat. Het maakt het werken voor iedereen die ter plekke zaken moet regelen productiever, efficiënter en leuker. TotalMobile heeft heel bewust de eindgebruiker centraal gezet bij het ontwikkelen van de app. Zo is het niet alleen een zeer functionele app, maar heeft het ook een heel prettige gebruikservaring.
Product
Met ons Sensor Framework worden willekeurige sensoren op eenvoudige wijze gekoppeld aan een mobiele app. Deze software werkt met zowel de sensoren uit de smartphone of tablet zelf, als met draadloze passieve sensoren en sensoren die gekoppeld worden dmv mini-computers zoals Arduino of Raspberry Pi.
Dienst
Wij bouwen apps op maat voor bedrijven die op veilige wijze sensoren, data-analyse en cloud opslag willen benutten voor handelingen in stress-situaties. Hierbij maken we gebruik van ons zelf ontwikkelde multiplatform Sensor Framework (eenvoudig koppelen van sensoren). Door te ontwikkelen in nauwe samenwerking met de gebruiker mbv rapid prototyping met o.a. mini-computers zoals Arduino of Raspberry Pi, zorgen we ervoor dat de apps op intuïtieve wijze aansluiten bij de stressvolle handelingen. De domeinen waar we ons met name op richten: defensie, brandweer, politie.
Product
Onze producten PCC en VES stellen onze klanten in staat om efficient mechanische en in/uitwendig druk berekeningen te maken voor drukvaten, warmtewisselaars, pijpleidingen en pijpleiding componenten. Onze klanten variëren van olie raffinaderijen, engineering contractors tot en met fabrikanten van drukvaten, warmtewisselaars en pijpleiding componenten.