Resultaten voor: big data

Product
Dynamische planningssoftware voor condition based en predictive onderhoud
Dienst
Ontwikkelen en implementeren van software voor mobiliteitstoepassingen
Product
Flexibele facturatiesoftware voor dynamische en complexe prijsmodellen
Product
BOHE Group is een storage specialist en infrastructuur provider voor datacenter en cloud computing. Onze organisatie beschikt over een gedreven groep specialisten die organisaties ondersteunen om hun ICT doelstellingen te realiseren. We beschikken over een grensverleggend innovatief productportfolio op het vlak van big data, storage, cloud en mobility.
Dienst
Tahzoo helpt haar klanten met het realiseren van de beste customer experience (CX). Door innovatief denken te koppelen aan de beschikbare techniek, bieden wij onze klanten alles wat nodig is voor relevante en persoonlijke ervaringen van klanten. Tahzoo ontwikkelt, implementeert en integreert de gevonden oplossingen inclusief Web Content Management (WCM), Digital Asset Management (DAM), Customer Relationship Marketing (CRM), Marketing Automation and eCommerce.
Dienst
Zoekt u een specialist die u kan helpen om verder te komen met uw technologische ontwikkeling of een taai vraagstuk voor u op kan lossen? Zoekt u een expert die met u meedenkt en zijn kennis deelt, die uw CIO op niveau kan adviseren of ontlasten, bij zowel strategie als de dagelijkse kwesties? Wilt u uw team versterken met nieuwe kennis of juist een vastgelopen situatie weer vlot trekken? Of het nu gaat om nieuwe kansen, bestaande problemen of verbeter mogelijkheden, TangibleApp helpt u graag de situatie te doorgronden, uw vraagstuk helder te krijgen en op te lossen. Met een open blik en luisterend oor, inlevingsvermogen, kennis van zaken, een divers netwerk, probleemoplossend vermogen en gezond verstand komen we efficiƫnt tot een innovatieve, maar bovenal effectieve, oplossing.