Resultaten voor: business development

Dienst
Begeleiden van gehele proces van businessplan, financiƫle vertaling, bepaling financieringsbehoefte (vreemd vermogen/eigen vermogen/subsidies), scouten van business angels/venture capital/regionale ontwikkelingsmaatschappijen. Uitwerken van proposities/pitches, beoordeling voorstellen etc.
Dienst
Begeleiding bij zoeken en binden van launching customers, opzet afspraken en referentie opbouwen, vertalen van resultaten in openen van de markt. Specifiek veel ervaring met innovatieve software voor overheid en grootbedrijf (opgedaan op snijvlak van 3D-visualisatie/computer graphics/geo-informatie/voorlichting/inspraak).
Dienst
Wij assisteren, informeren en adviseren internationale bedrijven bij het opzetten, uitbreiden of verplaatsen van (buitenlandse) activiteiten naar de regio Groot Den Haag. Free of charge!
Dienst
Onze business developers en business angels helpen graag bij het naar de markt brengen van technologische innovaties. We worden door grote multinationals met name ingezet op innovaties met grote business potentie die net buiten hun core business vallen. Kleinere bedrijven helpen we met het ontwikkelen en uitvoeren van een effectieve go-to-market strategie waarbij ook de financieringsaspecten door ons worden opgepakt.